Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 051 kJ / 968 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,88 g |
Tuky | 33,06 g |
Vláknina | 7,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 136,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Droždí rozmícháme v pivu, přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto. Necháme ho 30 minut odpočinout, pak prohněteme, vyválíme na malý obdélník, posypeme sezamem a ten trochu do povrchu zaválíme.
Krok 2: Nožem nebo kolečkem na pizzu nakrájíme tyčky, při přenášení na plech s pečícím papírem nebo fólií je natáhneme na délku plechu a necháme dokynout, než se nahřeje trouba.
Krok 3: Upečeme ve vyhřáté troubě do křupava (200°C asi 15 -18 minut).
Zveřejněno 21. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
PEPITY (pepřové pivní tyčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r664
Moje poznámka
PEPITY (pepřové pivní tyčky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r664
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 53 minutami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 6 minutami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 15 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 15 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 15 hodinami
Tématické fráze:
tycky k pivu,
pivní tyčky,
pivnitycky,
tyckyk pivu,
chutovky k pivu pizza tycky,
nejlepší tyčky k pivu,
tyčky k pivu recept
Suroviny:
pivo světlé,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
olej,
sůl,
pepř mletý,
droždí čerstvé
Komentáře (5)