Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovesný koláč s jablky a sněhem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

DominicaFreedom DominicaFreedom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 032 kJ /
964 kcal
Bílkoviny43,08 g
Tuky15,26 g
Vláknina26,90 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 430 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy150,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme vločky, protein, bílky (nevyšlehané), mléko a PDP a nalijeme do vymazané formy. Krok 2: Dáme péct do trouby na 10-15 minut. Krok 3: Mezitím si nastrouháme jablka, která smícháme se skořicí a vyšleháme bílky s cukrem. Krok 4: Poté na předpečené těsto dáme jablka, na to sníh a dáme ještě na cca 10 minut dopéct.

Zveřejněno 28. 7. 2015

Poznámka autorky DominicaFreedom

Toto byl můj pokus o zdravou verzi (až na ten cukr,) mé nejoblíbenější buchty hraběnčiny řezy :) Snad bude chutnat :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovesný koláč s jablky a sněhem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZRER

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ovesný koláč s jablky a sněhem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZRER

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Vypadá to dobře, vyzkouším :-)

Tématické fráze:
koláč z jablek a snehu, křehký ovesný koláč s jablky, ovesne kolace, jablkový koláč se sněhem, ovesný koláč, nevyslehané bílky, žitný koláč s jablky a tvarohem

Suroviny:
vločky, protein vanilkový, bílek, mléko, prášek do pečiva, jablko, bílek, skořice, cukr, olej kokosový

Přidat fotografie receptu