Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkův vepřový jazyk na houbách

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kadlik Kadlik

Náročný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 148 kJ /
274 kcal
Bílkoviny19,82 g
Tuky6,24 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy25,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi jsem rozehřál sádlo, osmažil cibuli. Přidal na kostky pokrájený uvařený jazyk. Když se trochu osmahl ze stran, nasypal jsem na půlky nakrájené žampiony, na větší kusy nasekanou hlívu, nasypal mraženou polévkovou zeleninu, nasekané feferonky, chviličku osmahl, podlil vývarem, dochutil a slabých deset minutek pomalu dusil pod pokličkou. Krok 2: Dal jsem vařit těstoviny. Krok 3: Sundal poklici, přidal teplotu na odpaření části vody. Pak zahustil moukou rozkvedlanou v mléce, chvilku povařil. Podával jsem s těstovinami.

Zveřejněno 29. 7. 2015

Poznámka autora Kadlik

Z předešlého dne mi zbyl jeden uvařený vepřový jazyk, a při pozdně večerním nákupu v Kauflandu jsem uviděl drasticky zlevněné houby.

Tak jsem zaimprovizoval.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kadlíkův vepřový jazyk na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6jpl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kadlíkův vepřový jazyk na houbách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6jpl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřový jazyk recepty, vepřový jazyk recept, vepřový jazyk s těstovinami recepty, vepřový jazyk recepty s těstovinami, vepřový jazyk na hoibách, uvařeny jazyk, recept na uvařený jazyka, vepřový jazyk shoubama, vepřový jazyk, recept na uvařený jazyk, hovězí jazyk na houbách, uvařený vepřový jazyk, recepty vepřový jazyk

Suroviny:
jazyk vepřový, vývar, žampióny, hlíva ústřičná, směs zeleninová do polévky, cibule, mléko, mouka hladká, sádlo, feferonka sterilovaná, sůl, pepř, tymián

Přidat fotografie receptu