Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,82 g |
Tuky | 6,24 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 25,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkův vepřový jazyk na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jpl
Moje poznámka
Kadlíkův vepřový jazyk na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6jpl
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový závin s tvarohem a ořechovou posypkou
Jan Nemec před 8 sekundami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 41 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřový jazyk recepty,
vepřový jazyk recept,
vepřový jazyk s těstovinami recepty,
vepřový jazyk recepty s těstovinami,
vepřový jazyk na hoibách,
uvařeny jazyk,
recept na uvařený jazyka,
vepřový jazyk shoubama,
vepřový jazyk,
recept na uvařený jazyk,
hovězí jazyk na houbách,
uvařený vepřový jazyk,
recepty vepřový jazyk
Suroviny:
jazyk vepřový,
vývar,
žampióny,
hlíva ústřičná,
směs zeleninová do polévky,
cibule,
mléko,
mouka hladká,
sádlo,
feferonka sterilovaná,
sůl,
pepř,
tymián
Komentáře (1)