Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 256 kJ / 2 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,58 g |
Tuky | 30,50 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 321 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 353,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské penne LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPW3
Moje poznámka
Italské penne LFR
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gPW3
Nejnovější recepty
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 14 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 18 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 4 minutami
Čevapčiči III
el.mencl před 4 minutami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 1 hodinou
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 3 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 12 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 12 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 15 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 16 hodinami
Tématické fráze:
penne s kuřecím masem a protlakem,
italské pene,
penne,
<lfr,
italsje penne,
italske testoviny penne recepty,
penne recept,
top recepty penne,
recept penne,
recept italské pene,
zapečené pene s protlakem bazalkou,
italské recepty,
italské zapečené penne,
pyré z rajčat s parmazánem a penne,
zapečené italské penne,
recepty na penne,
penne s ricotou,
kuřecí penne s protlakem,
iralske penne,
penne arrabiata s kuřecím masem, parmezán
Suroviny:
prsa kuřecí,
těstoviny penne,
cibule,
máslo,
bazalka čerstvá,
rajče,
smetana na vaření,
protlak rajčatový,
česnek,
sůl,
koření provensálské,
parmazán
Komentáře