Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantni kure v pomalem hrnci

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hazel hazel

Náročný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Porce: 6-8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 322 kJ /
1 750 kcal
Bílkoviny59,18 g
Tuky7,89 g
Vláknina122,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,00 g
Sacharidy335,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky dejte mouku a kureci stehna a dobre promichajte. Nahrejte vetsi panev na strednim teple, pridejte olivovy olej a pridejte kureci stehna a opekajte asi 4 minuty na kazde strane. Kdyz jsou opecene do hneda, prendejte je do pomaleho hrnce. Krok 2: Zmirnete teplo pod panvi, ve ktere jste opekali kureci stehna a pridejte do panve cibuli, papriku, cesnek. Duste tuto smes 4 minuty. Krok 3: Potom pridejte cervene vino a privedte k bodu vareni a duste 2 minuty. Takto upravenou smes pridejte do pomaleho hrnce a zaroven I rajcatovy protlak, lupinky palive papriky, oregano, pepr, sul, rajcatovou konzervu. Krok 4: Prikrejte pomaly hrnec a nechte varit pri nizke teplote 4 hodiny az jsou kureci stehna mekka. Do hotoveho jidla dejte nakrajenou petrzelku.

Zveřejněno 3. 8. 2015

Poznámka autorky hazel

Recepis je z casopisu " Cooking Light"

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantni kure v pomalem hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mPpO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantni kure v pomalem hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mPpO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (6)

Vladislav Vaněk:vetsinou zadne komentare a ozvy na muj recepis nepisi,ale dnes Vam musim napsat ze jsme se opravdu hezky zasmali nad Vasim komentarem. Vase ztrata,kdyz tento recepis nezkusite,diky me klavesnici. Ja zde mnoho recepisu nepridavam,ale kdyz mam jeden ,ktery je dobry rada se o neho rozdelim. Omlouvat se za moje psani nebudu. Komu to vadi ,tak asi jen prehodi na jiny recepis a timto konci. Ja to delam take tak,kdyz si myslim ze recepis neni nic moc,ale rozhodne to nekritizuji. Me tedy osobne vice vadi,kdyz se pouzivaji slova ktera nejsou ani ceska a ani anglicka a to je bohuzel u Vas v Cechach hodne rozsireno.Ziji jiz dlouho zde v Kanade,ale cestinu se snazim udrzovat,tak jak jsem se ji v mladi naucila a jsem hrda na ni.Preji hezky den.

Vladislav Vaněk: autorka receptu žije v cizině a tam mají holt jinou klávesnici,to už jste mohl z více jiných příspěvků na tomto webu pochopit:-!

Vladislav Vaněk 8. 8. 2015 10:36
Recept vypadá už na první přečtení zajímavě. Co mi ovšem neskutečně vadí, je ten pravopis bez ,,hacku a carek''. :-// I díky tomu tento pokrm neochutnáme.:-( :-( :-( :-(

vyborny:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((

V pomaláku vařím moc ráda, recept vypadá dobře, já nějak moc pikantní nemusím tak pro sebe bych koření trochu ubrala, ale inspirace super.

Tématické fráze:
kure v pomalem hrnci, kuře na paprice v pomalaku, trhane hovezi v pomalem hrnci, kuře v pomalém hrnku, kureci stehna vpomalem hrnci, pečené kuře v pomalém hrnci, kuchar vanek recepty v jednom hrnci, kure vpomalem hrnci, kure v jednom hrnci, hovězí v pomaláku, kuře na papírové v pomalem hrnci

Suroviny:
mouka, stehno kuřecí, olej olivový, cibule, paprika čerstvá červená, česnek, víno červené suché, protlak rajčatový, lupínky paprikové, koření oregáno sušené, pepř, sůl, rajče, petrželka

Přidat fotografie receptu