Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pánev pikant

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hella Hella

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 256 kJ /
2 451 kcal
Bílkoviny89,16 g
Tuky160,94 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,95 g
Sacharidy150,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve si uvaříme brambory a pokrájíme je na větší kousky. Krok 2: Slaninu rozdělíme na kostičky nebo proužky a vypražíme na troše oleje. Pak přidáme pokrájenou cibuli a necháme smažit do růžova. Krok 3: Přidáme mleté maso a vidličkou ho oddělujeme na co nejmenší kousky. Krok 4: Když je osmažené, přidáme kousky brambor a nadrobno pokrájené okurky, osolíme, opepříme, můžeme i dochutít kořením na mletá masa. Krok 5: Pak ve smetaně rozmícháme hořčici, zalejeme maso a krátce podusíme.

Na talíři můžeme posypat pažitkou nebo bylinkami.

Zveřejněno 4. 8. 2015

Poznámka autorky Hella

Je to velmi jednoduché a rychlé jídlo, chutná teplé i studené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pánev pikant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkBr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pánev pikant

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vkBr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
pánev pikant, top recepty pikantni pánev, klobasy anglicka brambory v jedne panvy, hovězí panev, mexická pikantní hovězí pánev, hovezi na panev, pikantní hovězí pánev, houbovy pikant, pikantní maso na pánvi, osmažene vepř maso

Suroviny:
brambory, maso mleté, okurky sterilované, smetana, hořčice, slanina anglická, cibule, olej, pepř, sůl

Přidat fotografie receptu