Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka ze sardinek II

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

anete anete

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie154 kJ /
37 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,44 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozmixujeme sardinky s máslem a cibulí, dochutíme plnotučnou hořčicí, popř.solí.

Zveřejněno 31. 3. 2009

Poznámka autorky anete

Výborný je k pomazánce chleba a pórek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka ze sardinek II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P1j4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka ze sardinek II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P1j4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Vaclav Fronek: píše: Je ovšem na každém čemu dá přednost a jak velké jsou jeho obavy. Já se musím přiznat, že dost nedbám na zdravou výživu, ale spíš co mi chutná.
No, já to mám nastavené podobně :-)

JanaDorazinova: Jasně!!! Tak Rama je sajrajt, ale zato pomazánkové máslo to je vrchol čistoty. :D :D Tohle normální člověk nevymyslí. :D :D

Pro Janu Remkovou-uplně s tebou souhlasím,není nad obyč máslo:-p

moc výborná pomazánka:yes:nejlépe na právě upečený domácí chleba a je to skvělá večeře :yes:

Je pravda, že máslo má jistě lepší chuť. Ale taky je pravda, že pomazánky v chladničce, zvláště pouze s máslem moc ztuhnou. (Obrovský problém to není, dají se na vteřinku dát před použitím do mikrovlnky jako, když chci mazat čistě máslo). Jinak se domnívám, že s tou chutí u zrovna pomazánky ze sardinek (ale i z ostatních rybiček- uzenáče apod)nedocení dostatečně chuť másla a jak píše Janička R. s těmi náhražkami, i já jsem četl a asi má pravdu, ale kde v dnešní době není něco nevhodného, nebo snad dokonce nezdravého. Vezměme to od ovoce až po uzeniny a knzervační látky a různé pomocné suroviny používané námi v kuchyni. Je ovšem na každém čemu dá přednost a jak velké jsou jeho obavy. Já se musím přiznat, že dost nedbám na zdravou výživu, ale spíš co mi chutná. Ahoj Václav.:-//

:-/:-?:-8

Samozřejmě že je lepší dát jen 100% máslo,ale v lednici to hodně ztuhne,takže proto přidávám trochu perly,aby se to dalo hned pěkně natřít na chleba.;-)

To je otrasné,aké šmejdy sa dneska vyrábajú.Určite je to samá voda.Takisto aj tvaroh.To už nieje normálne 1% tvaroh.To s tvarohom nemá nič spoločné.Už som minule rozmýšľala,že by som si spravila domáci tvaroh,lebo v neďalekej dedine na družstve začali predávať kravské mlieko.A zrovna dneska tu je aj jeden recept.Tak to asi vyskúšam:-));-)

Katarinko, myslím, že mnozí mají podobný problém. Nedávno jsem četla něco o těch máslech (Rama, Perla, Flora apod..) a od té doby to nekupuji. Někde dělali nějaký průzkum těchto tzv másel a zjistili, že to nežerou ani potkani a bez barviv je to jen šedá hmota.:-// A mimojiné i plné vody.:-// Dneska koupíš docela dobré máslo i za 15 kč,, nebo se dá nahradit sýrem, pomazánkovým máslem apod.;-)

Neviem čím to je,ale v poslednej dobe sa mi vždy pomazánka,ktorú robím z perly a podobných "masiel" zrazí.Už som sa naštvala a budem ju robiť len z pravého masla jak voľakedy,keď iné maslo nebolo.;-)

Tématické fráze:
pomazánka ze sardinek, pomazánky ze sardinek, pomazánka, pomazánka z tvarohu a sardinek, pomazánka sardinky, sardinky recept, pomazanka z sardinek, sardinková pomazánka s pomazánkovým máslem, pomazánka ze sardinek a tvarohu, sardinková pomazánka s máslem, pomazánky z tvarohu a sardinek, pomazánka z perly, sardinky recepty, sardinky pomazánka, pomazánka ze sardinek recept, pomazanka se sardinek, pomazánka ze sardinek v oleji, sardinky s máslem, sardinky s tvarohem, sardinky tvaroh

Suroviny:
sardinky v oleji, cibule, máslo, tuk perla, hořčice plnotučná, sůl

Přidat fotografie receptu