Suroviny
Porce: 6 - 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 343 kJ / 1 038 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,47 g |
| Tuky | 4,79 g |
| Vláknina | 14,17 g |
| Cholesterol | 3 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 221,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Moje poznámka
Mexická rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9mZ3
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 7 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 9 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 10 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 1 hodinou
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 1 hodinou
Poctivá vánočka
metrix7 před 2 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 2 hodinami
Krkovička z trouby
Sahula před 2 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 3 hodinami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 3 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
mexická rýže,
mexická rýže nejlepší recept,
jaka je nejlpsi ryye,
dochuceni rýže,
nejlepší ryze,
ryze mexiko,
mexica rýže,
recepty s rýží,
mexická pánev dušená rýže,
rýže recepty,
mexická rýže recepty,
rýže ala mexiko,
rýže recepty,
ryže skalifornie,
recept na nejlepší rýži,
rýže mexico,
recept nejlepsi rýže,
nejlepší recepty s rýží,
rýže recept,
recept rýže mexiko
Suroviny:
rýže,
bujon kuřecí,
voda,
máslo,
olej olivový,
cibule,
česnek,
protlak rajčatový,
šťáva limetková,
koriandr,
římský kmín mletý,
sůl
Komentáře (10)
Ale zase, proč nejlepší, kdo to řek? Žil jsem dlouho v jižní Kalifornii, do Mexika dvacet minut autem, dost o Mexické kuchyni vím. Takž znám i lepší rýže a dávat k receptům titul nejlepší se prostě nedělá.