Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasius ze Švédska

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 096 kJ /
1 457 kcal
Bílkoviny144,50 g
Tuky65,50 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 2,30 g
Sůl5,70 g
Sacharidy67,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekáč vymažeme máslem, naskládáme na kolečka nakrájené brambory, osolíme, okmínujeme. Krok 2: Na pánvi na másle opražíme nakrájenou mrkev z pórkem a tuto směs položíme na brambory. Krok 3: Pangasiuse posolíme, posypeme rybím kořením a položíme na směs mrkvve a pórku. Krok 4: Dáme zapéct asi na 15 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů. Krok 5: Mezitím si připravíme omáčku ze 2 kysaných smetan, kopru, bazalky, pažitky (co máte rádi), trochu osolíme a opepříme, nastrouháme sýr, polijeme pangasia již předpečeného a pečeme ještě asi 40 minut.

Zveřejněno 1. 4. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius ze Švédska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98DD

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangasius ze Švédska

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/98DD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (33)

Danielle18: díky;-)

Včera jsem uvařila a je super :-)):yes:

Tak to je super, díky!!:-)

Recept jsem dnes vyzkoušela a moc nám chutnalo:-p:-p:-p,chuťově vynikajíci kombinace:yes:
recept ukládám +:yes::-K

Jééé Jani to vypadá nádherně:-p Určitě vyzkouším. Ukládám:yes:

Simčo, nejen vypadá:-p;-)

I tento receptík vypadá skvěle:-p;-)+1:yes:

malyradim (neregistrovaný/á) já to taky nevím, někde jsem to vyčetla, ale je opravdu dobrý, na názvu až tolik nezáleží;-)

malyradim 5. 10. 2010 10:07
nevim co to ma spolecne se skandinavii ale vypada chutne.

petrunka děkuji a jsem ráda, že chutnalo;-)

Samozřejmě uděluji bodík

Tak tohle jsme měli dneska k obědu a byla to veliká mňamka.:-p:-p:-p

Delavam taky,je to mnamka..:yes::-p

Pochvala pro tento recept, zkoušela jsem ho prvně a povedlo se, moc dobré, děkuji...:yes::-D

Jarunko, díky za fotečku a moc mne potěšilo, že vám chutnalo;-)

Tématické fráze:
pangas recepty, na kolik stupňů se peče ryba, na kolik stupnu pect rybu, ryba po švédsku, pangasius na másle, pangasius se sýrovou omáčkou, na kolik péct rybu, pangacius po švédsku, jak dlouho péct pangasia, jak dlouho péct rybu, pangasius trouba, pangasius s koprovou omáčkou, pangasius v koprové omáčce, pangas se sýrovou omáčkou, výborný pangasius, jak dlouho se peče pangas, jak dlouho se peče ryba, recept pangasius na masle, pangasius výborný recept, švédská koprová omáčka

Suroviny:
pangasius, brambory, mrkev, pórek, smetana kysaná, pažitka, kopr, bazalka čerstvá, sýr tvrdý, koření na ryby, kmín celý, sůl, pepř, máslo

Přidat fotografie receptu