Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 526 kJ / 3 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,22 g |
Tuky | 161,70 g |
Vláknina | 125,90 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 373,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: V hrnci rozpusťte máslo a olej. Vsypte cibuli a česnek a míchejte, až se máslem a olejem obalí.
Krok 2: Poprašte cukrem, tymiánem, solí a pepřem, případně chilli, a promíchejte.
Krok 3: Snižte oheň na minimum a odkryté vařte za občasného promíchání 40 až 50 minut, až se vzniklá šťáva odpaří a cibule začne karamelizovat.
Krok 4: Přilijte víno, ocet a portské a vařte na prudším ohni za častého míchání 25 až 30 minut.
Krok 5: Až cibule získá téměř mahagonovou barvu a tekutina se odpaří na zhruba dvě třetiny původního množství, sejměte ,cibuládu‘ z ohně, nechte trochu vychladnout a potom jí naplňte sterilizované sklenice.
Krok 6: Pevně je uzavřete.
Zveřejněno 29. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z červené cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPDn
Moje poznámka
Marmeláda z červené cibule
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mPDn
Nejnovější recepty
Boží milosti
Přidáno před 4 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 14 hodinami
Obložené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 34 minutami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 2 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 2 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 2 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 4 hodinami
Mazanec pro Irenku
MirkaTioka před 4 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
alena.sam před 4 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
zizimar před 6 hodinami
Tématické fráze:
marmeláda z červené řepy,
červená cibule recepty,
marmeláda z cibule,
recept na cibuládu,
recepty z červené cibule,
marmeláda s cibule,
červená cibule,
recepty z červené z cibule,
červená cibule s portsk,
marmeláda z červeného vína,
marmelada z cibule recept,
cibulová marmeláda z červené cibule,
co s červenou cibulí,
recepty z cibule,
marmaláda z červené cibule,
marmeláda z červené cubule,
reveň cibulová marmeláda,
recepty.cz dzem z cervene cibule,
marmiláda s cibule,
marmláda z červené cibule
Suroviny:
cibule červená,
česnek,
máslo,
olej olivový,
cukr hnědý,
tymián čerstvý,
chilli,
víno červené,
ocet vinný červený,
víno portské,
sůl,
pepř
Komentáře