Suroviny
Porce: 4 - 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 810 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,02 g |
Tuky | 52,55 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 136,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: Panna cotta: ¼ hrnku (60 ml) mléka nalijeme do malé misky a posypeme želatinou. Necháme stát 5 minut.
Krok 2: Mezitím smícháme ve středně velkém hrnci zbylé mléko a smetanu, přidáme cukr a na nižším stupni přivedeme k varu.
Krok 3: Hrnec sundáme z plotny a přidáme vanilkový extrakt a želatinu v mléce.
Krok 4: Metlou jemně vymícháme dohladka a následně rozdělíme do 4 – 6 sklenic/ misek.
5. Necháme v lednici vychladit. Krok 5: Broskvové pyré: všechny suroviny rozmixujeme v klasickém mixeru nebo ponorným mixerem dohladka. Zkontrolujeme sladkost – můžeme cukr přidat, nebo naopak na začátku použít méně cukru a postupně přidávat. Krok 6: Pyré opatrně nalijeme na lehce vychlazenou/ ztuhlou panna cotta a necháme řádně vychladit.
5. Necháme v lednici vychladit. Krok 5: Broskvové pyré: všechny suroviny rozmixujeme v klasickém mixeru nebo ponorným mixerem dohladka. Zkontrolujeme sladkost – můžeme cukr přidat, nebo naopak na začátku použít méně cukru a postupně přidávat. Krok 6: Pyré opatrně nalijeme na lehce vychlazenou/ ztuhlou panna cotta a necháme řádně vychladit.
Zveřejněno 3. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panna cotta s broskvovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GE13
Moje poznámka
Panna cotta s broskvovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GE13
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 4 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 13 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 1 hodinou
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 2 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 5 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 6 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 6 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 7 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 8 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 8 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 8 hodinami
Tématické fráze:
broskvove pyre,
panna cotta s broskvemi,
broskvová panna cotta - recept,
rozdíl mezi hrnkem a šálkem,
panna cotta s broskvovým s přelivem,
jaky je rozdil mezi salkem a s hrnkem,
pana cotta s broskvemi,
dort s broskvovým přelivem,
panna cotta 60 ml,
broskvova panna cota,
broskvová pana cotta recept,
broskvovy pyré,
panna cotta recept,
panna cotta broskev,
řezy s broskvovym pyre,
příprava broskvového pyre,
broskovove pyre,
recept na broskvové pyré,
panna cotta pro 9 porci,
zakusek s broskvovým piré
Suroviny:
mléko plnotučné,
smetana ke šlehání,
želatina,
cukr krystal,
extrakt vanilkový,
broskve,
likér,
cukr krupice
Komentáře (4)