Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí steak s hermelínem na brusinkové omáčce

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Deniska12

Náročný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso osolíme, opepříme, přidáme trochu grilovacího koření (podle chuti) a naložíme na pár hodin do mléka. Krok 2: Zavařené ovoce rozmixujeme a přecedíme nebo prolisujeme přes pláténko, abychom odstranili semínka. Není to ale nevyhnutelně nutné. Krok 3: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Rozředíme ji vodou a přidáme podle potřeby nebo chuti mléko a brusinky. Krok 4: Nakonec vmícháme smetanu a omáčku za stálého míchání krátce povaříme. Krok 5: Naložené maso osmahneme z obou stran. Krok 6: Hermelín dejte na chvilku do trouby, mikrovlnné trouby nebo na gril, aby byl teplý. Pak si ho rozkrojíme napůl nebo na menší kousky - to už necháme na vaší fantazii :).

Zveřejněno 3. 9. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí steak s hermelínem na brusinkové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lPJ1

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí steak s hermelínem na brusinkové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lPJ1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Pokud mohu poradit - je určitě lepší podávat ten salátek zvlášť na misce ;-)

Když naložíte maso do mléka tak je pak šťavnaté, nevysušené.

Ta omáčka vypadá zajímavě, :yes: zatím jsem většinou používala brusinky jen studené. Co se mě však týče, nepasírovala by je, není to rybíz, já tam žádná zrníčka necítím. Je to zbytečná ztráta části skvělého materiálu.;-) Mohu se ještě zeptat, proč by se o kuřecí maso mělo nakládat do mléka, zvláště když už se osolí a opepří, Jaký to mý význam?

Tématické fráze:
brusinková omáčka ke steakům, kuřecí s brusinkovou omáčkou, brusinková omáčka ke steaku, steak s brusinkovou omáčkou, kureci steak s brusinkovou omáčkou, kuřecí steak do trouby, brusinková omáčka na steak, kureci steak s hermelinem a brusinkami, kureci steak s hermelinem, kuřecí maso s hermelínem v troubě, kuřecí maso s ovocnou omáčkou recept, steakova brusinkovou omáčkou, steak hermelin brusinkova omáčka, kuřecí steak brusinková omáčka, kuřecí prsíčka s hermelínem a brusinkami, brusinky ke steaku, omáčka s brusinky k steaku, steaky z trouby, kuřecí sbrusinkovou omáčka, kuřecí maso s hermelínem a brusinky

Suroviny:
prsa kuřecí, sýr hermelín, brusinky, smetana, sůl, pepř, mouka hladká, mléko, voda, máslo, olej, koření grilovací

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu