Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opečený pstruh s pošírovaným hráškem a cherry rajčaty

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Colombo65 Colombo65

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 825 kJ /
436 kcal
Bílkoviny46,80 g
Tuky22,86 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 175 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy7,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pstruha vykucháme, očistíme od šupin a bohatě osolíme. Okořeníme pepřem a drceným kmínem. Takto okořeněnou rybu lehce obalíme v hladké mouce a položíme na větší pánev, ve které jsme si nechali rozpustit dvě lžíce přepuštěného másla. Krok 2: Zprudka opečeme, dokud se ze spodní strany neopeče ryba do zlaté barvy. Poté opatrně otočíme a opečeme dozlatova i druhou stranu ryby. Krok 3: Podáváme se směsí obsahující: (pošírovaný hrášek - orestované půlky cherry rajčat - sekaná petrželová nať). Možná kombinace i s opečeným plátkem bagety.

Zveřejněno 4. 9. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opečený pstruh s pošírovaným hráškem a cherry rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NRN8

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Opečený pstruh s pošírovaným hráškem a cherry rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NRN8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Pěkně upravená ryba:-p+:yes:

vyborná kombynace je to pochoutka.

Pstruha na másle máme moc rádi,zrovna včera jsme si na něm pochutnali:-p
Líbí se mi i v té kombinaci s hráškem a rajčátky:-K:yes:

Teda ten se povedl :-p:-p:yes:

Tématické fráze:
na masle zprudka opeceme, pstruh rajcaty, pstruh lososovitý s hráškem recepty, pstruzi opečené, pošírovaný hrášek, pstruh s rajcaty recept

Suroviny:
pstruh, mouka hladká, ghee, sůl, pepř, hrášek mražený, rajče cherry, nať petrželová

Přidat fotografie receptu