Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obyčejný chleba s mákem a otrubami

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 991 kJ /
2 149 kcal
Bílkoviny73,09 g
Tuky21,63 g
Vláknina34,49 g
Cholesterol 10 mg
Sodík 6,55 g
Sůl16,00 g
Sacharidy398,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny dáme do pekárny (nejprve tekuté, pak sypké, kvásek a droždí až nahoru na mouku) a použijerme program Základní nebo Celozrnný - déle kyne i peče. Krok 2: Po upečení chleba vyklopíme a necháme vychladnout na mřížce.

Zveřejněno 5. 9. 2015

Poznámka autorky cathleen

Další mé recepty najdete na stránkách Pekárnománie www.pekarnomanie.cz

Chleba je velice vysoký, lehounký, pórovitý a pružný - na řezu tečkovaný nahnědlými otrubami a modrým mákem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obyčejný chleba s mákem a otrubami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPyv

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obyčejný chleba s mákem a otrubami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kPyv

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (2)

Zajímavý chléb, jistě trochu změna:-p+:yes:moc pěkné foto.

Krásny a nápaditý chlieb. Nenapadlo by ma dať do chlebíka mak. :yes: Super nápad. :-);-):yes:

Tématické fráze:
recepty s ovesnymi otrubami

Suroviny:
podmáslí, voda, mouka žitná chlebová, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, mák, otruby pšeničné, olej, sůl, kmín celý, droždí, kvas žitný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu