Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 70 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
Moje poznámka
Suang-si
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X6rg
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 2 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 2 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 4 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 5 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 7 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 20 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 21 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 21 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 21 hodinami
Tématické fráze:
kuchařské normy online,
kuchařské normy,
kuchařské normy teplé kuchyně,
normy teplých pokrmů,
normy teplých jídel,
asijská kuchyně recepty,
normy teple kuchyne,
kuchařské normy teplých pokrmů,
normy pokrmů,
kuchařské receptůry,
normy studených pokrmů,
receptury teplých pokrmú,
receptury teplych pokrmu online,
normy kuchařské,
normy pro kuchaře,
receptury teplych pokrmu 1986,
šuang-si z hovězího masa,
normy na vaření,
normy pro vaření,
receptury a normy teplych pokrmu
Suroviny:
roštěná hovězí,
omáčka sojová,
solamyl,
pepř,
sůl,
olej,
pórek,
kapie,
cibule,
žampióny
Komentáře (18)