Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nádivka z cizrny, pórku a mrkve

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hosta hosta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 603 kJ /
861 kcal
Bílkoviny39,36 g
Tuky25,75 g
Vláknina16,88 g
Cholesterol 526 mg
Sodík 435 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy109,58 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V míse smícháme dušenou mrkev, orestovaný pórek a cizrnu. Krok 2: Přidáme mléko, ve kterém jsme rozšlehali dva žloutky, potom vmícháme ovesné vločky a ovesnou mouku s práškem do pečiva. Promícháme, ochutíme solí, pepřem, česnekem a citronem. Krok 3: Nakonec vmícháme tuhý sníh ze dvou bílků a v zapékací misce pečeme cca 25 minut při 170°C.

Zveřejněno 10. 9. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nádivka z cizrny, pórku a mrkve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LRXD

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Nádivka z cizrny, pórku a mrkve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LRXD

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
nádivka z vloček, velikonocni nadivka z cizrny, salát z orestovaneho porku, cizrna recepty, recepty z pórku, recepty z cizrny, vegan nadivka s patizonu, cizrna na porku, cizrna a porek, nádivka pórek, albert chumus

Suroviny:
pórek, mrkev, cizrna sterilovaná, mléko, vločky ovesné, mouka ovesná, vejce, prášek do pečiva, sůl, pepř, česnek granulovaný, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu