Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilkový kaviár

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie827 kJ /
198 kcal
Bílkoviny1,23 g
Tuky19,12 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy4,69 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lilek podélně rozkrojíme. Na každém řezu jej nařežeme křížem, posolíme a necháme 20 minut vybrečet. Krok 2: Do trouby předehřáté na 200°C vložíme otřený lilek a necháme alespoň 45 minut péct, dokud nezměkne. Krok 3: Lilek necháme vychladnout, vydlabeme dužinu a rozmačkáme vidličkou. Smícháme s utřeným česnekem, petrželkou a olejem, popřípadě dosolíme.

Zveřejněno 14. 9. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilkový kaviár

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgRR

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Lilkový kaviár

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgRR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
lilkový kaviár, kaviar z lilku, lilkový kaviár recept, kaviár recept, kaviár recepty, kaviar z peceneho lilku, kaviar s lilku

Suroviny:
lilek, olej olivový extra virgin, česnek, petrželka, sůl

Přidat fotografie receptu