Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polentové hranolky s avokádovým dipem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Vareniste.cz Vareniste.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie389 kJ /
93 kcal
Bílkoviny6,57 g
Tuky2,75 g
Vláknina1,30 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,04 g
Sacharidy9,83 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vodu přivedeme k varu, přidáme sůl, petrželku a zázvor. Vsypeme polentu a uvaříme hustou kaši. Krok 2: Hranatou misku nebo pekáček vyložíme potravinářskou fólií a nalijeme do ní polentovou kaši. Necháme vychladnout. Krok 3: Polentu vyklopíme a nakrájíme na hranolky o hraně cca 1,5 cm. Krok 4: Pánev potřeme olejem a hranolky opečeme ze všech stran dozlatova. Během opékání bude třeba vždy přidat pár kapek oleje. Krok 5: Dip: Avokádo rozmačkáme vidličkou a smícháme s ostatními surovinami.

Zveřejněno 23. 9. 2015

Poznámka autorky Vareniste.cz

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polentové hranolky s avokádovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zypy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polentové hranolky s avokádovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zypy

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
polentove hranolky, crispins s avokadovym dipem, recept na tartar z tuňáka s avokádovým krémem, cuketovo polentove hranolky, polentové závitky

Suroviny:
polenta, voda, sůl, zázvor, petrželka, olej, avokádo, citron, šťáva citronová, tvaroh měkký, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu