Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klasická bruschetta

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

veganotic veganotic

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 718 kJ /
411 kcal
Bílkoviny10,36 g
Tuky11,81 g
Vláknina22,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,02 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata nakrájejte na malé kousky, šťávu co z nich vyteče slijte. Krok 2: Dejte do mísy, přidejte nasekanou bazalku a ostatní ingredience. Krok 3: Jemně promíchejte, dochuťte a nechte alespoň hodinu odležet v chladu. Krok 4: Podávejte na opečené bagetě, ozdobené lístky bazalky.

Zveřejněno 18. 9. 2015

Poznámka autorky veganotic

Mé další recepty najdete na http://www.veganotic.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klasická bruschetta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN5G

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klasická bruschetta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN5G

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Dělám stejně, hlavně v létě jako lehkou večeři. Je to dobrota.:yes:

No, dá se použít i na starší, suché, jako kámen tvrdé, pečivo (nevím zda v ČR, ale v It. toto suché pečivo prodávají po pytlích). V tom případě šťávu z rajčat nesléváme:-)

Tématické fráze:
domácí bruschetta, bruschetta recept, brušchetta, jak se dělá bruschetta, recept bruschetta, pečivo bruschetta, domácí bruscheta, co je to bruschetta, bruschetta pečivo, dom cí bruschetta, recept domací bruschetta, domaci brusceta, bruschetta pečivo recept, recept brusketa, domaci bruschetta. recept, recept na bruschetta, domácí bruchčeta, domaci brusketa recept, domácí brusketa, domácí brutschetta

Suroviny:
rajče, bazalka čerstvá, česnek, ocet balsamiko, olej olivový, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu