Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční rybízovo-pomerančový punč

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Ve větším hrnci si uvaříme ovocný čaj, do kterého přidáme skořici, hřebíček a badyán. Krok 2: Poté přilijeme víno, vymačkanou šťávu z pomeranče, pomerančovou kůru a necháme svařit. Krok 3: Punč poté přecedíme přes sítko do hrníčků, do každého vsypeme hrst rozinek a můžeme podávat.

Zveřejněno 24. 9. 2015

Poznámka autorky Susa

Další mé recepty najdete na http://cookingwithsusa.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční rybízovo-pomerančový punč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZNVw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční rybízovo-pomerančový punč

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZNVw

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

To už vánoce? Vždyť teprve začal podzim! Ale je pravda, že punč může být kdykoliv na zahřátí.:-D

Tématické fráze:
vánoční punč ládi hrušky, lada hruška vánoční punč, hruska vanocni punc, punč od ládi hrušky, vánoční pomerančový likér recept, punč z rybízového vína, vánoční punč ládi hrušky s jahodami, punč podle ládi hrušky, punč láda hruška, vánoční punč podle hrušky, punč ladi hrušky, vánoční punč, jak podávat vánoční punč, recept na pomerančový caj, vanoční punč dle ládi hrušky, láďa hruška punc

Suroviny:
víno rybízové, čaj jahodový, šťáva pomerančová, badyán, skořice celá, koření hřebíček, kůra pomerančová kandovaná, rozinky

Přidat fotografie receptu