Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 036 kJ / 248 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 2,12 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 485 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 47,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné toasty s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72Ly
Moje poznámka
Jablečné toasty s medem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/72Ly
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 8 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 19 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
jablečné tousty,
anglicky toast s jahodami,
tousty s jablek,
tousty recepty,
jablečný toust se skořicí,
zapeceny toust s jablky,
jablečný tousty,
jablečné na tousty,
zapecene tousty s medem,
jablečný toust,
zapečené toasty s jablky,
zapečené jablečné tousty,
toust s jablky a skořicí,
lada hruska toust s jablky,
jablka v toustech,
tousty z jablek,
toast s jablky ládi hrušky,
tousty s jablky dle ladi hrusky,
jablečné tousty ládi hrušky,
toasty zapecene s medem
Suroviny:
chléb toustový tmavý,
jablko,
rozinky,
máslo arašídové,
skořice,
med
Komentáře (3)