Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 578 kJ / 377 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,35 g |
Tuky | 26,47 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 211 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 13,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji osmažíme na kocky pokrájanú cibuľu, po chvíli pridáme paradajky pokrájané na drobno (môžeme zbaviť šupky, ja osobne to nerobím), pokrájanú papriku, pretlačíme cesnak, osolíme, okoreníme, dusíme.
Krok 2: Pridáme umyté pokrájané listy mangoldu, prikryjeme pokrievkou a necháme zavädnúť. Premiešame, necháme odpariť prebytočnú tekutinu - ak sa nám to zdá riedke.
Krok 3: Do zmesi vyklopíme vajíčka, stlmíme teplotu, nemiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme vajíčka zatuhnúť.
Zveřejněno 18. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvm1
Moje poznámka
Mangoldová variace na shakshuka (na arabské lečo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wvm1
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 4 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 4 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 19 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 21 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský beránek
janina8 před 4 minutami
Knedlík z polenty
Denade před 11 minutami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 26 minutami
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
káťa před 1 hodinou
Mazanec
VeraStranska před 1 hodinou
Segedínský guláš
Dasa89 před 1 hodinou
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 2 hodinami
Velikonoční beránek s vaječným koňakem
misinka2537 před 2 hodinami
Tématické fráze:
zelená shakshuka,
arabské lečo,
mangoldová rýže,
arabské lečo recepty,
shakshuka (arabske leco),
arabsky spenat recept
Suroviny:
olej,
cibule,
česnek,
rajče,
paprika čerstvá zelená,
listy mangoldu,
vejce,
sůl,
pepř,
římský kmín mletý,
skořice,
koření kari
Komentáře (26)