Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí tajemství

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanulka21

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 385 kJ /
4 155 kcal
Bílkoviny426,10 g
Tuky250,48 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 2,33 g
Sodík 6,74 g
Sůl16,46 g
Sacharidy48,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nastrouháme tvrdý sýr do misky, přidáme vejce, strouhanku, sůl , pepř, petrželku a zeleninu, promícháme. Krok 2: Kuřecí plátky ještě podélně rozkrojíme na slabší plátky. Krok 3: Vezmeme formu srnčího hřbetu a formu vyložíme anglickou slaninou, pak dáme plátky kuřecího masa a doprostřed vložíme nádivku. Maso a anglickou slaninu, která přečuhuje ohneme přes náplň a dáme péci. Krok 4: Pečeme asi 25 minut. Podáváme teplé s bramborem či můžeme jako studený nářez.

Zveřejněno 7. 4. 2009

Poznámka autorky Hanulka21

Já jsem někomu formu půjčila tak jsem použila bábovkovou formu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pg2p

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pg2p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

super sklidila jsem obrovský úspěch,použila jsem též bábovku:yes:

fakt dobry...urcite udelam zase... bodik.:yes:

Haní nádhera :-K:-K:-K:yes::yes::yes:

Robila som obdobu, v rámci studeného pohostenia to malo úspech.+

Další výborný recept.Dávám do oblíbených a posílám bodík.Moc hezké,chválím.:yes::yes:

Dnes jsem to udělal k obědu a přílohu jsem zvolil těstoviny . Omáčka je bešamelová a je to s tím velmi dobré! Hlavně to masíčko:-)

nevymázavala jsem, a jde to ve skle, v keramice, v silikonu v teflonu...pekla jsem na plno asi 25 minut se zapnutým ventilátorem...ale záleží jak komu peče trouba

Moc pěkné:yes::yes::-p +

Hani, výborný nápad, vypadá to skvěle:-p, už mám recept v oblíbených a co nejdříve vyzkouším.;-)Posílám bodík:-!:-)):yes::yes::yes:

Hanulko:-)to vypadá tak mňam že budu muset co nejdříve vyzkoušet.A líbí se mi to v té bábovkové formě:-).Jen mám otázku-mastíš něčím tu formu před vložením anglické a ještě podotázečku;-) lze dělat i v keramické formě a na kolik stupňů :-Opečeš? To se ale naotravuji viď?Díky;-):-D

Tak to je bomba!:yes: Bodík letí!:-D:-))

Také vypadá dobře:-p:yes:

:-O v té bábovce je to fakt efektní. :yes:

Tématické fráze:
na kolik stupnů pect kure, na kolik stupnů se peče kuře, kuřecí tajemství, recepty z kurecích prs, na kolik se pece kure, na kolik péct kure, recept na buchtičky se šodo, na kolik stupnů pečeme kuře, jak se peče kuře, kuřecí prsa v bábovkové formě, kureci rolada v bábovkové formě, kuřecí prsa v srnčím hřbetu, bábovka z kuřecího masa, kuřecí roláda v bábovce, kuřecí zapečené ve formě, kuřecí maso v bábovkové formě, na kolik pečeme kuře, kuřecí prsa v bábovce, kuřecí roláda bez rolování, na kolik stupnu pect kureci prsa

Suroviny:
slanina anglická, prsa kuřecí, sýr tvrdý, vejce, směs zeleninová mražená, strouhanka, sůl, pepř, petrželka

Přidat fotografie receptu