Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filátka ze pstruha na čerstvých bylinkách

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 5 min

15 min (10 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Očištěná, omytá a osušená filátka okořeníme. Bylinky nasekáme na jemno a smícháme s olejem a citronovou šťávou. Rybku obalíme bylinkami a necháme odpočinout. Krok 2: Máslo rozehřejeme a filátka opékáme krátce asi 2 minuty z každé strany. Začínáme kůží dolů. Podáváme s bramborem.

Zveřejněno 24. 9. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filátka ze pstruha na čerstvých bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NyOp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filátka ze pstruha na čerstvých bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NyOp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

:-K :-*

Jooo, pstroužka, toho já můžu..:-* :-D:yes:

Takhle jednoduše upravené ryby jsou nejlepší :yes:

Tématické fráze:
pstruh na bylinkach, filet pstruh duhový v alobalu recepty, filet z pstruha na bylinkach, filet pstruha na bylinkách, filátko pstruh, filety se pstruha na bylinkách, pstruh filatko, filatka ze pstruh, recept na cerstveho pstruha, filet ze pstruha na bylinkách, pstruh lososovitý recept s majonezou, filátko ze pstruha brambůrky, pstruh na filatka, pstruh na čerstvých bylinkách

Suroviny:
pstruh, čerstvé bylinky, olej olivový, sůl, pepř, kmín mletý, šťáva citronová, máslo

Přidat fotografie receptu