Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polentové noky s gorgonzolou a slaninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Susa Susa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 410 kJ /
1 532 kcal
Bílkoviny47,15 g
Tuky60,08 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 965 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy194,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Polentu uvaříme podle návodu v osolené vodě a necháme ji na chvilku vychladnout. Krok 2: Z vychladlé polenty tvoříme rukou nebo lžičkou malé noky. Krok 3: Noky pak vhodíme na pánev a na lžíci oleje je opečeme dozlatova. Krok 4: Mezitím si v hrnci rozehřejeme mléko, přidáme gorgonzolu a mícháme, dokud se sýr nerozpustí. Krok 5: Hotovou omáčkou pak přelijeme noky, posypeme opečenou slaninkou a podáváme.

Zveřejněno 9. 10. 2015

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polentové noky s gorgonzolou a slaninou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LwJw

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polentové noky s gorgonzolou a slaninou

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LwJw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tncz nova, noky z polenty, polentové noky, recept spenatove noky s omackou z gorgonzoly, noky s omáčkou z gorgonzolou, zapečené noky s gorgonzolou, polentove noky recept, dýnová noky s hlívou ustřičnou, noky se špenátem a gorgonzolou, zapečená polenta s gorgonzolou

Suroviny:
polenta instantní, gorgonzola, mléko, slanina farmářská, olej olivový, sůl

Přidat fotografie receptu