Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 228 kJ / 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,62 g |
Tuky | 42,77 g |
Vláknina | 8,13 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 18,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luxusní polévka z máslových fazolí s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gow0
Moje poznámka
Luxusní polévka z máslových fazolí s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gow0
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 25 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 28 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Tématické fráze:
tuňáková polévka,
luxusni fazolova polevka,
máslové fazole recept,
fazolová polévka z máslových fazolí,
tuňáková krémová polévka,
fazole maslove sk recepty,
maslove fazole v plechovce,
fazole máslové recepty,
máslové fazole,
fazolová polévka z máslových fazolí recept
Suroviny:
fazole bílé,
olej olivový,
kapusta,
cibule,
česnek,
vývar kuřecí,
tuňák v oleji,
sýr parmazán strouhaný,
paprika sušená sladká,
semínka fenyklová,
sůl,
pepř,
sušená bazalka,
koření oregáno,
tymián
Komentáře (3)