Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 228 kJ / 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,62 g |
Tuky | 42,77 g |
Vláknina | 8,13 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 18,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Luxusní polévka z máslových fazolí s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gow0
Moje poznámka
Luxusní polévka z máslových fazolí s tuňákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gow0
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 7 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 11 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 16 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 4 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 5 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 8 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 9 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 9 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 10 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 11 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 11 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 11 hodinami
Tématické fráze:
tuňáková polévka,
luxusni fazolova polevka,
máslové fazole recept,
fazolová polévka z máslových fazolí,
tuňáková krémová polévka,
fazole maslove sk recepty,
maslove fazole v plechovce,
fazole máslové recepty,
máslové fazole,
fazolová polévka z máslových fazolí recept
Suroviny:
fazole bílé,
olej olivový,
kapusta,
cibule,
česnek,
vývar kuřecí,
tuňák v oleji,
sýr parmazán strouhaný,
paprika sušená sladká,
semínka fenyklová,
sůl,
pepř,
sušená bazalka,
koření oregáno,
tymián
Komentáře (3)