Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelí s cuketou - třetinové

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

fanous

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 444 kJ /
345 kcal
Bílkoviny14,96 g
Tuky1,89 g
Vláknina32,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,02 g
Sůl10,00 g
Sacharidy55,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Oba druhy zelí překrájíme a dáme do kastrolu. Krok 2: Část nálevů přilejeme k zelí - zbytek si uchováme pro případné dochucování. Krok 3: Cuketu nastrouháme a přidáme do kastrolu se zelím, přilijeme vodu a dusíme pod pokličkou cca 20 minut. Po 5 minutách přidáme jemně nastrouhaný brambor. Krok 4: Cibuli nakrájíme na kostičky a na pánvi osmažíme - po zesklovatění cibule přidáme lžičku cukru a smažíme, až karamelizuje. Krok 5: K dušenému zelí přidáme osmaženou cibulku a podle chuti ochutíme nálevem z obou druhů zelí, octem, špetkou cukru.

Zveřejněno 9. 10. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelí s cuketou - třetinové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5X1R

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelí s cuketou - třetinové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5X1R

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
zeli s cuketou, kysané zelí z cukety, kysané zelí s cuketou, dušené zelí s cuketou, cuketa s kysaným zelím, kysele zeli s cuketou, jana třetinová, cuketa s s kysaným zelím, cuketové zelí, cukety s kysaným zelím, dušené zelí s cuketou, top recepty cuketove zeli, cuketa brambory zelí, syrové marinované zelí, cuketové zelí kysané, marinované cuketové zelí, cuketa jako nakladane zeli, cuketa s červeným hlavkovym zelim, jidlo z červeného zeli,cukety, bramborové knedlíky třetinové

Suroviny:
zelí kysané, zelí marinované, cuketa, cibule, kmín celý, cukr, olej, brambory, sůl, ocet vinný

Přidat fotografie receptu