Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobása s jablky a cibulí, zapečená s hořčicovou zálivkou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 534 kJ /
606 kcal
Bílkoviny11,13 g
Tuky36,51 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 656 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy52,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vinnou klobásu stočíme na dno zapékací nádoby do volnějšího šneka. Jablka omyjeme, rozpůlíme a odstraníme jadřinec, cibuli oloupeme a obojí nakrájíme na půlkolečka. Ta nastrkáme do mezer mezi klobásou. Krok 2: Smícháním všech surovin připravíme zálivku, přidáme posekané šalvějové lístky a nalijeme na klobásu. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C přibližně 30 minut.

TIP: Jak smažit vinnou klobásu?

Zveřejněno 10. 10. 2015

Poznámka autorky Danca

Solit již není nutné, klobása bývá slaná dost a vypečená šťávička je mňamózní!!! :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása s jablky a cibulí, zapečená s hořčicovou zálivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/njNl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinná klobása s jablky a cibulí, zapečená s hořčicovou zálivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/njNl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

Paráda :yes::yes:

Líbí;-):-):yes::yes:

:-p:yes::yes:

:yes::-))

...to může být velice jedlé:-!:yes::-p

Tématické fráze:
recept na vinnou klobásu, zapečená vinná klobása, pečená vinná klobása na jablkach, vinná klobása na cibuli, vinná klobása recept, zapečené vinné klobásy, klobása na jablkách, vinna klobasa na jablkach, zalivka na salat ke klobase, vinná klobása s jablkem

Suroviny:
klobása vinná, jablko, cibule, smetana zakysaná, hořčice hrubozrnná, hořčice dijonská, šalvěj

Přidat fotografie receptu