Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkový křupanec s hroznovým vínem

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 240 kJ /
1 970 kcal
Bílkoviny29,44 g
Tuky7,21 g
Vláknina12,03 g
Cholesterol 4 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy440,71 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V mise zmiešame všetky ingrediencie, urobíme z nich posýpku. Krok 2: V inej mise zmiešame všetko ovocie s cukrom a škrobom. Krok 3: Do 4 vymastených malých zapekacích misiek rozdelíme ovocie. Zasypeme posýpkou. Krok 4: Pečieme na 180°C dochrumkava. Podávame teplé.

Zveřejněno 15. 10. 2015

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Jablková kuchárka.

Jedlo možno samozrejme upiecť aj spolu, v jednej väčšej mise.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablkový křupanec s hroznovým vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN69

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablkový křupanec s hroznovým vínem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN69

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (4)

Za chvíli ho budu dávat do trouby;-):-p:yes: Jen jsem vyměnila hroznové víno za brusinky:-8

Dobrý nápad:-):yes:

Hmmm, zajímavé křupání ;-):-p:yes:

Mňam, to vypadá moc chutně :yes::yes:

Tématické fráze:
recepty s hroznovým vínem, recept jablkové vína, jablkové vína, recepty

Suroviny:
mouka hladká, cukr, skořice mletá, sůl, máslo, jablko, víno hroznové, cukr, škrob

Přidat fotografie receptu