Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuře z pekárny

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Iljusa Iljusa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuře naporcujeme (já vyřezávám páteř i s biskupem, když jich je v mrazáku více, tak dělám kuřecí vývar), v míse promícháme s kořením, solí a trochou oleje. Vložíme do pekárny, zapneme program Pečení. Krok 2: Kuře jsem po hodině pečení otočila a různě mu změnila polohy v pekárně. Program jsem zapnula celkem 2x, což je zhruba 2 hodiny. Nepodlévala, když bude chtít někdo sosík, podlije.

Zveřejněno 11. 4. 2009

Poznámka autorky Iljusa

Zdroj: kuchařka on-line Recepty.cz - recept p. Jany Rubyové

Recept vhodný pro vítěze soutěže :-))

Tento recept najdete také na:http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře z pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qj20

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuře z pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qj20

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

JaninaP.M. 19. 7. 2013 10:13
Dobrý den,tuto pekárnu mám a zahálí mi tady,tak aspoň nějaká inspirace,jakmile koupím kuře,jdu na to,děkuji za receptík...:-)

:-))Jé z náhodných na mě koukl príma recept za kulatý desátý bodík:-p+10:yes:

Pro REBEKU - mám pekárničku Bifinett KH1171, je z Lidla a jsem s ní velice spokojená ;-)

Elizo - dnes jsem si všimla teprve tvého dotazu. ROzdíl je nejen v chuti, ale i v přípravě - nemusíš se v podstatě o nic starat, jen po nějaké době masu prohodit polohu :-D

tygr-rex (neregistrovaný) - jsem ráda, že se pokrm vydařil a chutnal :yes:

Tak tohle mohu jen a jen všem doporučit, dnes jsem dělala kuřeci stehna bez kosti hodinu a půl bez podlévání jen jednou jsem je promíchala. Maso je úžasné, křehké, prostě super.:yes::yes:;-);-)

Iljuško, je nějaký rozdíl mezi kuřetem pečeném v pekárně a v elektrické troubě (případně jaký)? Nebo je to spíše tip např. na chatu, kde řada lidí nemá troubu? Já bych to ráda vyzkoušela, ale nevím, jestli to má smysl doma (jinak díky za recept, na chalupě nebo spíše na chatě se bude hodit).

Pekarne Bifinett KH1171, Profesor DP-06 a Concept PC-5040 sú jedná a tá istá pekareň, len pre ineho odberateľa. Najviac receptov je v Profesorke

Ilonko,nemas pakarnu Profesor?Je mi hodne povedoma,myslim,ze je to ona.mam ji taky.To kuratko vypada luxusne,odzkousim a bodku posilam uz ted:-*:yes:

Iljuška, ďakujem Ti. To vieš, ja som staršia generácia a každá novota ma udiví. Nedôverovala som ani PH ani DP alebo umývačke riadu...teraz si bez nich neviem život predstaviť. Všetko dobré!

magdalenko - jestli jsem to dobře pochopila, tak jsi měla na mysli, v jakém byla stavu pekárna po pečení kuřete? Vypadala skoro stejně jako před akcí, po vyndání kuřátka jsem nádobu na chviličku namočila s trochou Jaru a asi za hodinku byla umytá a jako nová. I na fotce,( kde je kuře upečené) je vidět, že neutrpěla žádnou újmu :-D

Ja som už v pomalom hrnci kura "piekla" a toto ma zas prekvapilo. Svoju pekáreň mám veľmi rada, v podstate skoro denne maká. Ak to odskúša niekto, som zvedavá na referencie. Hlavne, ako vyzerá pekáreň po použití a pod. Budem vďačná za všetky informácie. :-)

Iljuško. Já jsem málem omdlel. Tomu se nedá ani uvěřit. To musím zkusit za každou cenu. Už se nemohu dočkat. Jen co se z toho vzpamatuju. +bodík.:yes::yes::yes::-O:-O:yes:

Díky za ten nápad, já taky pekárnu používám víc na těsta než na pečení chleba,tohle určitě využiju. :yes:

vybusna - to kuře vážilo 1,5 kg (bez páteře, kterou jsem mu vyřízla o trochu méně:-)) a je tam delší čas, než se pekárna nahřeje a začne péci:-) - což trvá asi zhruba 20 minutek.

no napad je to fakt skvely....akurat ma odradza dlha doba pecenia..2 hodiny je fakt dost

Iljuso, koukám:-Oco ta pekárna všechno umí, ale na druhou stranu, je to pekárna a ta přece peče. Dobrej nápad a už o ní dlouho přemýšlím- uvidíme,uvidíme....
Dávám bodíka:yes:

Jejda, tak ta pekárna je všeuměl. Opravdu nad začínám přemýšlet. Když ne pro sebe, tak aspoň jako dar dceři k Vánocům :-)Ta by se na ní vyřádila a jelikož k ní mám kousek, tak obě :-) Jinak masíčku dávám bodík!

:-O Teda to kuře jde v pekárně taky? :-D Určitě bylo dobroučké. :yes:

vybušná - :-8 doma mi říkají Ilonko:-D

jana r....myslim, ze tu pekaren uz mas istu...tvoja aktivita bola taka mohutna, ze ta urcite neminie....a potom urcite vyskusaj tento recept..maso v pekarne by ma nenapadlo robit.....iljusa...doteraz som si myslela, ze si muz...neviem preco:-8

Jani, Vy jste ale rychlík. Ani jsem se nerozkoukala a už reakce.;-) Tedy nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že tam budu péci i kuře, ale bylo vynikající. Já jsem chlebu z pekárny nějak nepřišla na chuť, asi mi vadí drožďová chuť, raději budu (a již peču) péci jen v troubě s kváskem. Ale jinak v ní zapékám těstoviny, buchty ...

No, Iljušo, teď už mít jen tu pekárnu, co? Vypadá to skvěle!!:yes:

Tématické fráze:
pekárna profesor, bifinett kh 1171, pekárna bifinett, kure v domaci pekarne, domácí pekárna bifinett, kure z domaci pekarny, domaci pekarna profesor, pekárna bifinett kh 1171, bifinet kh1171, bifinett, domácí pekárna bifinett kh 1171, kh 1171, pekárna na chleba profesor, kh1171, pekárna chleba profesor, pekárna bifinet, domací pekárny profesor, profesor dp-06, bifinett kh1171, pekarna concept recepty

Suroviny:
kuře, sůl, koření, olej

Přidat fotografie receptu