Anglická hovězí pečeně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 16 820 kJ / 4 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 330,00 g |
Tuky | 300,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 675 mg |
Sodík | 825 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Sušenou hořčici lze zakoupit v této prodejně :
http://www.robertson.cz/eshop/show/3633?itemsConta...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2015 09:38
20. 7. 2013 23:03
21. 2. 2013 10:30
6. 11. 2012 17:04
11. 9. 2012 10:11
28. 5. 2011 18:34
Dělám vždy přes kilo masa - a zakouří se po něm hned...
23. 9. 2010 08:54
2. 4. 2010 17:12
2. 4. 2010 15:06
2. 4. 2010 14:54
11. 1. 2010 09:53
10. 1. 2010 16:15
2. 11. 2009 22:22
20. 10. 2009 20:37
20. 10. 2009 20:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 8 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 10 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 12 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 49 minutami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 1 hodinou
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 1 hodinou
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Drahomirakotlanova uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Zuzanka A uvařila před 1 hodinou
Zelný salát aneb falešná treska
Janet.P uvařila před 1 hodinou
Nakládaný hermelín I
Sima1 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Poznáte rozdíl mezi vepřovou kotletou, pečení a karé? Vysvětlíme, jak to vlastně je
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Další recepty
Tématické fráze: hovězí pečeně hovězí pečeně z krku pečene hovezí hovězí pečeně recept hovězí přední krk recepty anglicka pecene hovězí přední krk hovězí přední pečené hovezi predni krk recept hovězí pecene z krku recepty hovezi pecene recepty hovezi krk pomalé pečení hovezí pečeně z krku recept hovězí přední recepty recept hovězí pečeně pečený hovezí krk pomalé pečení masa hovězí krk recepty hovězí krk recept
Suroviny: krk hovězí, pepř, hořčice sušená, hořčice pikantní, cibule, sůl, olej, maso
Anglická hovězí pečeně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E8Rk
21 názorů