Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,27 g |
Tuky | 40,43 g |
Vláknina | 6,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 29,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Moje poznámka
Základní nálev na hovězí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KYl
Nejnovější recepty
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 10 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 14 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohová bábovka s pravou vanilkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Naekee před 7 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Naekee před 7 hodinami
Květákový mozeček
Radek2112 před 7 hodinami
Pesto z medvědího česneku
MirkaP před 7 hodinami
Francouzský toust se šunkou a sýrem
ne.honzula12 před 8 hodinami
Nepečený citrónový cheesecake
helena.pavlickova.f před 9 hodinami
Sloní žrádlo
Zuzana.tr před 9 hodinami
Tématické fráze:
nalozeni masa na svickovou,
jak naložit svíčkovou,
nakládání hovězího masa,
naložení hovězího masa na svíčkovou,
jak nalozit maso na svickovou,
naložení hovězího masa,
nálev k naložení svíčkové,
jak nalozit maso,
recepty z hovězího masa,
zavařování hovězího masa,
jak naložit utopence,
jak naložit hovězí,
lák na svíčkovou,
nálev na naložení svíčkové,
naložit svíčkovou,
jak nalozit hovezi svickovou,
jak nalozit maso na cinu,
naložení masa,
naložit maso na svíčkovou,
nakládáni masa na svíčkovou
Suroviny:
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
cukr,
olej,
koření nové koření,
pepř celý,
saturejka
Komentáře (3)