Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Základní nálev na hovězí maso

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 093 kJ /
500 kcal
Bílkoviny2,27 g
Tuky40,43 g
Vláknina6,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy29,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Dobře očištěnou zeleninu nakrájíme na tenké plátky, okořeníme. Krok 2: Cukr smícháme s olejem a vmícháme do zeleniny. Krok 3: Důkladně propracujeme rukama, aby zelenina pustila šťávu. Krok 4: Připravené maso pečlivě potřeme směsí a obložíme po celé ploše. Krok 5: Uložíme do ledničky nejméně na 1 den. Poté dále zpracováváme.

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Základní nálev na hovězí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KYl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Základní nálev na hovězí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KYl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Dnes sme to mali na obed, vrelo doporučujem, nemalo to chybu:yes::-*:-p

hovezi se prece nesoli!

Já takovýhle nálev nedělám, dávám sůl a trochu octa. Tady je jenom cukr, tak nevím jestli to tak má být. Maso než jsem dala do nálevu jsem dost okořenila a i ten nálev jsem trochu osolila a přikyselila.

Tématické fráze:
nalozeni masa na svickovou, jak naložit svíčkovou, nakládání hovězího masa, naložení hovězího masa na svíčkovou, jak nalozit maso na svickovou, naložení hovězího masa, nálev k naložení svíčkové, jak nalozit maso, recepty z hovězího masa, zavařování hovězího masa, jak naložit utopence, jak naložit hovězí, lák na svíčkovou, nálev na naložení svíčkové, naložit svíčkovou, jak nalozit hovezi svickovou, jak nalozit maso na cinu, naložení masa, naložit maso na svíčkovou, nakládáni masa na svíčkovou

Suroviny:
cibule, celer, mrkev, petržel, cukr, olej, koření nové koření, pepř celý, saturejka

Přidat fotografie receptu