Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na česnekovém másle a libečku

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 363 kJ /
565 kcal
Bílkoviny38,52 g
Tuky42,39 g
Vláknina2,96 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 139 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy6,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Změklé máslo smícháme s rozetřeným česnekem a libečkem. Krok 2: Rybí filé potřeme bylinkovým máslem, solí, pepřem a necháme 15 minut odležet. Krok 3: Na pánvi s olejem maso zprudka opečeme, cca 3 minuty z každé strany. Podáváme se zeleninou.

Zveřejněno 30. 10. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na česnekovém másle a libečku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/72JG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na česnekovém másle a libečku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/72JG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
treska recept, treska recepty, treska obecná recept, treska obecna recepty, kapr na libečku, treska na másle, teska na česnekovém másle, pstruh na česnekovém másle, filé s libečkem, file na libecku, libeček recepty, teska tmavá, recepty s treskou, rybi treska na masle, rybí placičky s libečkem, treska na másle recepty, rybí filé s libečkem a česnekem, recept kapr na libečku, rybí filé s libečkem, aljasska treska scesnekovym máslem

Suroviny:
filet z tresky, máslo, česnek, libeček sušený, sůl, pepř, kmín celý, olej

Přidat fotografie receptu