Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Černé duše

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

zizala zizala

Středně náročný

Suroviny

Porce: 4 plechy :)

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 815 kJ /
2 585 kcal
Bílkoviny60,50 g
Tuky96,18 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 323 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy361,79 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z ingrediencí vytvoříme těsto. Měla jsem asi větší vejce, musela jsem ještě přidávat mouku, dost se to lepilo. Příště nechám těsto do druhého dne odležet, dnes jsem potřebovala upéct rychle, aby dcery měly co s sebou do školy. Krok 2: Po částech rozvalujeme, vykrajujeme "dušičky" a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C. Hlídat, aby dušičky nebyly černé příliš :D Krok 3: Po vychladnutí můžeme dozdobit bílou polevou.

Zveřejněno 1. 11. 2015

Poznámka autorky zizala

Ještě je stihnete :)

http://www.mlsoty.estranky.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Černé duše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gNDZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Černé duše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gNDZ

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Pěkné, něco podobného jsem viděla:-p+:yes:
Hosta - Jitka :-D:-D

hosta: :-D:-D

Pošli je ke mně ke zpovědi:-D:yes:

Petra: ;-):-))

;-):yes::yes:

Nejlepší je poznámka: Hlídat, aby dušičky nebyly černé příliš :-D:yes:

Super :yes::yes:

Tématické fráze:
černé duše, cerne duse recept, cukroví černé duse, cerna duse, černé duše cukroví, recept cerna duse, recept na černé duše, cerná buchta, recept - duši, příprava černá duše, top recepty černo bile, co je cerná duše, recept cerne duse, cukroví černá duše, cerna duse recept, čerené duše recepty, černý duše pečivo, dušičky pečené, dušička pečená, recept cerne duse bila

Suroviny:
mouka hladká, med, máslo, čokoláda tmavá, vejce, koření hřebíček, kůra citronová, sůl

Přidat fotografie receptu