Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,25 g |
| Tuky | 20,54 g |
| Vláknina | 29,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,41 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 398,76 g |
Postup přípravy
Krok 1: Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Kyprý nebo Celozrnný. Výsledný chleba je opravdu kyprý s pravidelnými očky.
Zveřejněno 3. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
Moje poznámka
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 21 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
SenBri před 2 minutami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 3 minutami
Prejt na škvarkách,se zelím a bramborem
Klar98 před 24 minutami
Putimské vepřové nudličky
Topmoni před 46 minutami
Maminčin vajíčkový salát
[email protected] před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 1 hodinou
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 3 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 4 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 4 hodinami
Tématické fráze:
kyprý čokoládový koláč,
ja se skladuje kvasek na chleba,
mílčín
Suroviny:
voda,
ocet,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná jemná,
krupice dětská,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
droždí
Komentáře (12)
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého
clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.
Pěkný receptík a před kamarádkou smekám