Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí přírodní řízek na hořčici

Hodnocení receptu je 4,3 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 2-3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 025 kJ /
723 kcal
Bílkoviny100,55 g
Tuky29,50 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 254 mg
Sodík 1,36 g
Sůl3,41 g
Sacharidy12,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na řízky a naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme lehce hořčicí (zbytek přidáme do omáčky.) Řízky necháme chvíli odležet. Krok 2: Obalíme v mouce se sezamem a zprudka smažíme z obou stran. Poté snížíme plamen a dopečeme do měkka. Krůtí je křehké maso a je brzy hotové. Krok 3: Hotové maso vytáhneme a do výpeku přidáme smetanu, zbytek hořčice a dochutíme. Necháme chvíli provařit a vrátíme maso. Společně prohřejeme. Hodí se k tomu brambory nebo rýže.

Zveřejněno 3. 11. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí přírodní řízek na hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AgX7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí přírodní řízek na hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AgX7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
přírodní krůtí řízek, kruti přirodni řizek, kruti prirodni rizky, prirodni kruti rizky, krůtí na hořčici, krůtí maso na hořčici, krůtí řízky přírodní, kruti rizek prirodni, přírodní řízek z krutiho masa, krůtí řízky v hořčíci, krůtí prsa na hořčici, prirodni rizek z krůty, krůtí řízek, kruti rizky, prirodni rizky zkrutiho masa, prirodni kruti rizek recept, rizek v horcici, krůtí maso s s hořčicí, přírodní krůtí řízky recept, krůtí žízky v hořčici

Suroviny:
prsa krůtí, hořčice pikantní, smetana na vaření, mouka hladká, semínka sezamová, omáčka sojová, cukr, sůl, pepř, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu