Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 025 kJ / 723 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,55 g |
Tuky | 29,50 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,41 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí přírodní řízek na hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgX7
Moje poznámka
Krůtí přírodní řízek na hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgX7
Nejnovější recepty
Mrkvový beránek a kakaové slepičky a vajíčka
Přidáno před 13 hodinami
Ovocná tlačenka
Přidáno před 14 hodinami
Kakaové muffiny s borůvkovým tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinky s jahodovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Rizoto s chřestem a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové mlsání v mističce
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Wikki před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
ilkanna@seznam.cz před 2 hodinami
Jablečný perník
jalamo před 3 hodinami
Domácí těsto kataifi
Josef12099 před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Iwana666 před 4 hodinami
Rybí filé se sýrem
pankovazuzana před 8 hodinami
Bublanina
pankovazuzana před 8 hodinami
Kávové muffiny
pankovazuzana před 8 hodinami
Kuře s cizrnou na kari
pankovazuzana před 8 hodinami
Tématické fráze:
přírodní krůtí řízek,
kruti přirodni řizek,
kruti prirodni rizky,
prirodni kruti rizky,
krůtí na hořčici,
krůtí maso na hořčici,
krůtí řízky přírodní,
kruti rizek prirodni,
přírodní řízek z krutiho masa,
krůtí řízky v hořčíci,
krůtí prsa na hořčici,
prirodni rizek z krůty,
krůtí řízek,
kruti rizky,
prirodni rizky zkrutiho masa,
prirodni kruti rizek recept,
rizek v horcici,
krůtí maso s s hořčicí,
přírodní krůtí řízky recept,
krůtí žízky v hořčici
Suroviny:
prsa krůtí,
hořčice pikantní,
smetana na vaření,
mouka hladká,
semínka sezamová,
omáčka sojová,
cukr,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře