Suroviny
Porce: 8 - 10 kusů dle velikosti formiček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 854 kJ / 2 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,11 g |
Tuky | 20,12 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 433,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švábské anýzové figurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3P34
Moje poznámka
Švábské anýzové figurky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3P34
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 20 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 20 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
švábské perníčky,
anýzové kroužky,
švabsky perník formy,
svabske cukrovi,
svabske muffiny,
pečené figurky,
recepty na štruple,
švábský perník,
švábské cuktoví,
švábské pečivo,
staroněmecké recepty,
anýzové vanocni cukrovi kroužky,
chleba z domácí pekárny,
formičky na švábské perníčky,
anýzové pečivo,
anýzové rohlíčky,
švabské formičky,
anyzove pernicky,
vyrezavane formy na svabske susenky,
figurky z mouky
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
vanilka mletá,
sůl,
mouka hladká,
soda jedlá,
anýz
Komentáře (25)