Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ratatouille a vepřové maso

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Drahos z kamene Drahos z kamene

Náročný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 720 kJ /
1 128 kcal
Bílkoviny210,00 g
Tuky32,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechnu zeleninu nakrájíme na přibližně stejně velké díly, česnek na plátky. Nejprve rozpálíme na pánvi olej a opečeme cibuli, kterou nakrájíme na kolečka a pěkně dohněda. Vyjmeme do připravené misky. Krok 2: Teď restujeme papriku, lilek, cuketu. Nakonec přidáme na pánev nakrájená rajčata a vrátíme tam osmaženou cibuli. Krok 3: Pak přihodíme česnek, posypeme bylinkami, osolíme a opeříme a přidáme bobkový list. Promícháme a dusíme. Zelenina musí zůstat na zkus křupavá, nesmíme ji rozvařit. Krok 4: Na vedlejší rozpálenou pánvičku položíme osolené a opepřené maso, opečeme z každé strany 5 minut. Podáváme z opečenými bramborami.

Zveřejněno 16. 11. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ratatouille a vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vr7M

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ratatouille a vepřové maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vr7M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Tak to vypadá velmi lákavě:yes:

Moc hezky připraveno:-K:yes::-p

:yes:1.:yes:

Tématické fráze:
ratatouille s masem, vepřové maso recepty, vepřové plátky s ratatouille, vepřové maso na kámen, ratatouille s vepřovým masem, zelenina ratatouille s masem, recepty na veprove maso, vepřové na kamen, vepřové nudličky s ratatouille, ratatoulle s rajčaty, maso na zelenině ratatouille, vepřové plátky na ratatouille, vepřové maso s ratatoulle, vepřový plátek ratatulle, ratatouille s masem recept, ratatouille s vepřového masa, recepty z vepřového masa, francouzské vepřové ratatouille, ratatouille recept s vepřovým masem, veprove maso cuketa lilek

Suroviny:
maso vepřové, lilek, cibule, paprika, česnek, cuketa, bobkový list, tymián, pepř, olej olivový, brambory, bazalka čerstvá, rajče

Přidat fotografie receptu