Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

"Sýrová" omáčka s olivami a restovanou cizrnou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petras namaste Petras namaste

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 076 kJ /
1 691 kcal
Bílkoviny109,12 g
Tuky36,32 g
Vláknina96,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 538 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy185,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme cibuli a přidáme jáhly, které uvaříme podle návodu společně s orestovanou cibulí. Uvařené jáhly rozmixujeme za postupného přidávání vody do konzistence omáčky. Do jáhlového základu, prolisujeme česnek, přidáme hořčici, lahůdkové droždí a chvilku povaříme. Nakonec omáčku dochutíme solí, pepřem a přidáme nakrájené olivy. Uvařenou cizrnu orestujeme na trošce oleje a osolíme.

Omáčku lze podávat i bez cizrny, třeba k těstovinám.

Zveřejněno 16. 11. 2015

Poznámka autorky Petras namaste

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Sýrová" omáčka s olivami a restovanou cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ag7p

Moje poznámka

TopRecepty.cz

"Sýrová" omáčka s olivami a restovanou cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ag7p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cizrnová sýrová omáčka, syrová omáčka s olivami a rajcaty, polentovo jáhlový koláč s tvarohem, omáčka s olivami, zapečené jáhly s kukuřicí a cizrnou a syrem, sýrová omáčka blog, sýrová omáčka s rajcaty, syrova omáčka z hermelinu a mozzarelly, smetanova omáčka s olivami, veganská sýrová omáčka

Suroviny:
jáhly, cibule, česnek, hořčice plnotučná, droždí lahůdkové, olivy zelené, olej, voda, pepř, cizrna

Přidat fotografie receptu