Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Husí játra na divokém koření

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

suslajda suslajda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 945 kJ /
943 kcal
Bílkoviny112,55 g
Tuky43,96 g
Vláknina9,34 g
Cholesterol 2,43 g
Sodík 454 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy21,94 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra omyjeme a odblaníme, v hmoždíři si nadrtíme kuličky koření, přidáme sušené bylinky a promícháme. Do pánve si dáme rozehřát sádlo a přidáme bobkové listy a nadrcené koření. Promícháme a necháme chvilku restovat. Krok 2: Zvýšíme teplotu pod pánví a přidáme játra, která zprudka opečeme po obou stranách. Vhodíme nekrájenou cibuli na půl kolečka, promícháme, zalijeme vývarem a dusíme pod poklicí doměkka a do vyvaření vývaru. Nakonec játra osolíme.

Zveřejněno 21. 11. 2015

Poznámka autorky suslajda

Koření může být i čerstvé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Husí játra na divokém koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DlAk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Husí játra na divokém koření

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DlAk

Marie

Komentáře (2)

Tématické fráze:
husí játra, husi jatra recept, husí játra na cibulce, husí játra recepty, recept husí jatra, recept na husi jatra, husí játra na rozmarýnu, husí játra s knedlíkem, www nova.cz koření, husi ledvinky, kuličky z husích jater do polévky

Suroviny:
játra husí, cibule, cibule červená, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř čtyř barev, jalovec, tymián sušený, rozmarýn sušený, sádlo, vývar drůbeží

Přidat fotografie receptu