Suroviny
Porce: 120 ks dle velikosti fomičky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 060 kJ / 3 121 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,48 g |
Tuky | 154,96 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 378,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosové hvězdičky od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Emml
Moje poznámka
Kokosové hvězdičky od babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Emml
Nejnovější recepty
Polévka z rybího filé s koprem
Přidáno před 2 hodinami
Rybí polévka s kurkumou
Přidáno před 2 hodinami
Krémová rybí polévka se smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Rybí polévka Halászlé
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí steak s pečenou řepou
Přidáno před 5 hodinami
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Čech na výletě v Dubaji ochutnal virální dubajskou čokoládu: Prozradil nám, kolik za ni zaplatil i jestli stojí za ten humbuk kolem
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Luxusní štědrovečerní večeře pro zdravý spánek
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka se smetanou
Jasek před 2 hodinami
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 7 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 7 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 9 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 10 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 10 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 11 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik 20. 11. 2024 21:58
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. 20. 11. 2024 20:51
Tématické fráze:
kokosové hvezdičky,
top recepty-kokosové hvezdicky,
kokosky od babičky,
kokosky babičky,
kokosove pracny jako od babicky
Suroviny:
mouka polohrubá,
kokos strouhaný,
cukr moučkový,
tuk hera,
vejce
Komentáře (3)