Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Piškot se želatinovým kokosem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 466 kJ /
3 936 kcal
Bílkoviny40,08 g
Tuky230,45 g
Vláknina41,50 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 157 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy404,57 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Piškótu upečieme klasicky ako sme zvyknutí. Vychladnutú potrieme tenkou vrstvou ríbezľového lekváru. Krok 2: 2 dl vody uvaríme s trochou cukru a rozpustíme v nej želatínu. Vmiešame kokos, hrozienka a dobre premiešame. Hneď navrstvíme na piškótu. Krok 3: Vyšľaháme polevu zo žĺtkov, práš. cukru a oleja. Krok 4: Nalejeme na koláč a necháme stuhnúť aspoň na 1 deň. Krok 5: Po stuhnutí režeme na rezy.

Zveřejněno 14. 4. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškot se želatinovým kokosem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0g2y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Piškot se želatinovým kokosem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0g2y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Áno, 250 g balík. Ospravedlňujem sa, až teraz som si všimla otázku:-8

Balík kokosu o hmotnosti 250 g?Recept mne zaujal.Dík za odpověď.:yes:

Helenka, tú tortovú želatínu nie, ale tá od Gelity by mohla byť, to je poľská však ? Vajíčkovú nepoznám, ale na tlačenku je potrebná klasická poriadna želatína, takže predpokladám, že bude dobrá. Proste to, čo poriadne shustne.:-D Ja kupujem tú, čo vkladám obrázok.

Určitě vyzkouším. Prohlédla jsem doma svoje zásoby a myslím, že tyhle druhy želatin (foto přikládám) by mohly vyhovovat. Ty 2 v první řadě jsou granule. Myslím, že velmi vhodná je ta na vaječnou tlačenku (je všude k dostání), ale pozor jeden druh (druhý sáček v druhé řadě) je Pikantní.

Janka, dostaneš želatínu normálne v potravinách. Môžeš použiť aj tú plátkovú, proste hocijakú, len nie to tortové želé. To nie je želatína. Napríklad Janka takú, ako by si použila na vajíčkovú tlačenku, teda čistú želatínu.

No, jo, ale kde se to dá koupit? Tu plátkovou mám, ale ještě jsem s tím nikdy nic nedělala a ta granulovaná by byla fajn, ale kde ji vzít? Ten zákusek vypadá úchvatně, chtěla bych to vyzkoušet, teď už v klidu a pohodě.;-)

Janka nie cukrársku, tá je slabá , klasická želatína, buď plátková alebo granulovaná alebo prášková. Len nie tá, ktorá je určená na poliatie povrchu torty. Ja dávam 1 sáčok granulovanej, ktorá je určená na 1/2 l tekutiny.

Terezko, jakou želatinu? Tu plátkovou, nebo tu cukrářskou, co je bílá a červená?:-?

Tématické fráze:
platkova zelatina, plátková želatina recepty, piškot recept, praškova želatina, panacota na piškotu, piškotové těsto, želatinový zákusek, řezy s plátkovou želatinou, piškot, želatinové moučníky, recepty-piškot, recepty, prášková želatina na klouby, www garaletka, piškotové těsto recept, jak se dělá želatina, prášková želatina potravinářská, garaletka, recepty-želatina, recept na piškot

Suroviny:
korpus piskotový, kokos, želatina, cukr, rozinky, marmeláda rybízová, žloutek, cukr moučkový, olej

Přidat fotografie receptu