Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jižanské kotlety

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

zujali

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 434 kJ /
343 kcal
Bílkoviny8,66 g
Tuky2,01 g
Vláknina10,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy52,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Rajčata z plechovky vyndáme a překrájíme na kousky. Papriky zbavíme semen a pokrájíme na proužky. Maso naklepeme, z obou stran posolíme a opepříme. Mouku smícháme s mletou paprikou a v této směsi obalíme z obou stran plátky masa. Krok 2: Prudce je opečeme z obou stran na rozpáleném oleji a vyndáme z pánve. Ve výpeku osmažíme cibuli do zesklovatění, přidáme pokrájené papriky a rajčata i se šťávou z plechovky. Krok 3: Přidáme větší špetku oregana, osolíme, přilijeme víno, promícháme, vložíme maso, přikryjeme pokličkou a dusíme vše společně asi 10 minut. Podáváme s rýží.

Zveřejněno 8. 12. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jižanské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/okWY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jižanské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/okWY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
jizanske veprove kotlety, jizansky veprovy platek, lesácký kotleta, kotlety na jižanský zpusob, jižanský vepřový kotlet

Suroviny:
kotleta vepřová, cibule, paprika čerstvá červená, rajče loupané, mouka hladká, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, koření oregáno, víno červené, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu