Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 486 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 7,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční masový chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plWQ
Moje poznámka
Velikonoční masový chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/plWQ
Nejnovější recepty
Kuřecí maso z polévky na čerstvé zelenině ve woku
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové noky do polévky
Přidáno před 4 hodinami
Bagety k snídani se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové maso s kapiovou omáčkou a paloučkový knedlík (pro diabetiky)
Přidáno před 6 hodinami
Ořechový chlebíček s kandovanou pomerančovou kůrou
Přidáno před 7 hodinami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké extra čokoládové cookies
Vanika před 12 minutami
Nejlepší marokánky
stepna před 31 minutami
Plněné sladké rohlíky
veronika_straka před 2 hodinami
Květákový mozeček
HanaVl před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Kakoska před 3 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
Prim007 před 3 hodinami
Pařížský krém na plnění zákusků, rolád, dortů
Matea před 3 hodinami
Květák se slaninou a uzeným tofu
mafinka888 před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
Aknytsirk před 5 hodinami
Krkovička z trouby
jtrecepty před 5 hodinami
Tématické fráze:
velikonoční maso,
velikonocnimaso,
velikonoční chlebíček
Suroviny:
mléko,
sekaná,
vejce
Komentáře