Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

anery

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 446 kJ /
1 302 kcal
Bílkoviny19,13 g
Tuky83,33 g
Vláknina31,78 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 58 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy105,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na másle obděláme červenou cibulku, přidáme ze 3/4 uvařený a na kostičky nakrájený lilek, oloupané a na kostičky nakrájené brambory a nakrájenou hlívu. Osolíme, okořeníme adžikou. Krok 2: Zapékáme v troubě doměkka. Na závěr přidáme rozdrobenou brynzu a zapékáme ještě cca 10-15 minut.

Zveřejněno 13. 12. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrM5

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborová směs s hlívou, lilkem a adžikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrM5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (3)

Výborná zemiaková zmes. :yes: Akurát som baklažán nepredvárala, je hotový skôr ako zemiaky, takže netreba ho zbytočne dlho vystavovať tepelnej úprave. Ale inak je to chutné jedlo. ;-)

Ten lilek bych taky nevařila, jinak super:-p

To by mohlo být moc dobré, nevidím ale důvod lilek předvářet, když jsou brambory syrové. S brynzou zkusím:-):yes:

Tématické fráze:
lilek s adžikou, lilek s hlivou, lilek recept, zapeceny lilek s hlivou a bramborem, brambory v troubě s adzikou

Suroviny:
brambory, lilek, hlíva ústřičná, cibule červená, máslo, brynza, koření adžika, sůl

Přidat fotografie receptu