Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 427 kJ / 1 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,16 g |
Tuky | 103,69 g |
Vláknina | 9,95 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 15,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Moje poznámka
Vepřové řízečky na fazolkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjVG
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 16 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno 21. 4. 2025 18:46
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cookies s kousky čokolády
Iwana666 před 5 hodinami
Makový závin
Veronika.Hrozna před 7 hodinami
Jogurtový koláč s jablky
SpagetkaQ před 7 hodinami
Pizza z jogurtu
Aknytsirk před 7 hodinami
Ředkvičková pomazánka se sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky se slaninou a pórkem
AnetaKohoutova před 11 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
pavelimrich91 před 11 hodinami
Ovocné knedle
pavelimrich91 před 11 hodinami
Dršťková polévka I
pavelimrich91 před 11 hodinami
Rajčatový salátek
pavelimrich91 před 12 hodinami
Tématické fráze:
veprove maso na fazolkach,
vepřové řízečky,
zelené fazolky s vepřovým masem,
jak upravit zelené fazolky,
veprove zelene fazolky,
vepřové fazolky,
fazolky recepty,
vepřove na fazolich,
vepřové a fazolky,
zpracování zelených fazolek,
babicovy dobroty recepty napis svuj recept,
fazolky recept,
vepřové plecko na fazolkach,
maso na zelených fazolkách,
zelené fazolky a vepřové maso,
zpracování fazolek,
zpracování fazolí,
zelené fazolky zpracování,
veprove nudlicky na fazolkach,
recept na vepřové řízečky
Suroviny:
maso vepřové,
slanina anglická,
cibule,
fazolky zelené,
zelí hlávkové,
kopr,
mrkev,
olej,
sůl,
chilli
Komentáře (21)