Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta vařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OznY
Moje poznámka
Kapusta vařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OznY
Nejnovější recepty
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 27 minutami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 1 hodinou
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 2 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 7 hodinami
Sendvič se slaninou, sýrem a vejcem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový grilovaný bok s asijským okurkovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 27 minutami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 31 minutami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 40 minutami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 56 minutami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 1 hodinou
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Pajkujka před 1 hodinou
Valašské frgály
Hajcman před 1 hodinou
Jihočeská kulajda
PetraJ7 před 2 hodinami
Slávky dušené na víně
sarki před 2 hodinami
Hovězí na pórku a kokosovém mléku
gabrus před 2 hodinami
Tématické fráze:
kapusta s klobasou,
kapusta s klobásou recepty,
vaříme kapustu,
kapusta s klobáskou,
kapusta s opecenou klobásou,
dusena kapusta s klobasou,
kapusta s klobasou recept,
recept na kapustu s klobasou,
recepty z kapusty,
kapusta recepty,
dusena kapusta s pokrajenou klobaskou,
klobasa s kapustou,
kapusta s s klobásou,
kapusta s klobasou a zemiakmi,
vaříme s klobásou,
zadelavana kapusta s uzeninou,
varime z kapusty,
kapusta s klobasou a bramborem,
recept kapusta s klobásou,
zadelavana kapusta s klobasou
Suroviny:
kapusta,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (4)