Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 360 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,36 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 7,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapusta vařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OznY
Moje poznámka
Kapusta vařená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OznY
Nejnovější recepty
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 26 minutami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 11 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 11 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 11 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 11 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 11 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 11 hodinami
Biskupský chlebíček III.
Benetka před 12 hodinami
Club sušenky
Kerstein před 12 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Michaela87 před 13 hodinami
Tvarohový beránek
zelenapampeliska před 14 hodinami
Tématické fráze:
kapusta s klobasou,
kapusta s klobásou recepty,
vaříme kapustu,
kapusta s klobáskou,
kapusta s opecenou klobásou,
dusena kapusta s klobasou,
kapusta s klobasou recept,
recept na kapustu s klobasou,
recepty z kapusty,
kapusta recepty,
dusena kapusta s pokrajenou klobaskou,
klobasa s kapustou,
kapusta s s klobásou,
kapusta s klobasou a zemiakmi,
vaříme s klobásou,
zadelavana kapusta s uzeninou,
varime z kapusty,
kapusta s klobasou a bramborem,
recept kapusta s klobásou,
zadelavana kapusta s klobasou
Suroviny:
kapusta,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (4)