Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový salát s červenou řepou

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 814 kJ /
1 150 kcal
Bílkoviny26,78 g
Tuky23,97 g
Vláknina34,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,76 g
Sůl4,20 g
Sacharidy190,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: V šupke uvarené zemiaky nakrájame na kolieska. Pridáme narezané slede, odkvapkanú a nakrájanú kapustu, osolíme, okoreníme. Krok 2: Cviklu narežeme na kocky a premiešame s olejom. Pridáme ju k zemiakom. Krok 3: Zálievku vyšľaháme z octu, vody, cukru a soli. Nalejeme na šalát a necháme odstáť.

Zveřejněno 17. 4. 2009

Poznámka autorky tejaja

Rada: Ak miešame cviklu s inými ingredienciami (v hocijakom recepte), vždy ju najprv premiešame s olejom, až potom primiešame zbytok, cvikla nám nezafarbí ostatné prísady.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s červenou řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGoq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bramborový salát s červenou řepou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xGoq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Tak toto ma zaujalo,ukladám a vyskúšam.Kapusta,cvikla,ryba a zemiaky...to môže byť dobré:-p

Tejaja, ja varím iba boršč a robím šalát z varenej cvikle, raz som robila zo surovej, ale akosi nám chuťovo "nesedel". Idem sa pozrieť na niečo ďalšie. Ak to tu nie je, potešil by ma Tvoj prípadný ďalší recept a určite nielen mňa. Fakt, že je to podceňovaná zelenina, pritom je zdrojom všetkých možných zdravých aj liečivých vecí...
Pekný deň!

magdalenka, Ruská kuchyňa používa veľa cvikly, možno preto. U nás je ako zelenina dosť podceňovaná, pritom je to biologicky veľmi hodnotný druh. My sme doma užívali veľa cvikly, varím z nej šaláty, polievky rôzneho druhu, dá sa vyprážať, použiť ako plnka do šatôčiek z lístkového cesta, na guláš... mám ju veľmi rada;-);-):-D

Na mňa to pôsobí zas rusky...:-)(Rusi majú cca takýto šalát, ale je tam aj vajce na tvrdo...)

K cvikle sa kôpor veľmi nehodí, ale kôpka strúhaného chrenu by tomu prospela:-D

to vypadá velice zajímavě, díky za tip - mohla bych přidat i trochu kopru:-?:yes:;-) - pak by to vypadalo tak nějak "švédsky", když tam máme rybičku

Tématické fráze:
bramborový salát recept, červená řepa recepty, bramborový salát, salát z červené řepy, cervena repa salat, salát z červené řepy s bramborem, ruský bramborový salát, recepty z červené řepy, recept na bramborový salát, recept bramborový salát, červená řepa, cervena repa recept, ruský salát z červené řepy, recepty červená řepa, saláty z červené řepy, saláty recept, červená řepa saláty, salat cervena repa, recept červená řepa, jak dlouho vařit řepu

Suroviny:
brambory, sleď, cibule, řepa červená, voda, olej, ocet, cukr, sůl, pepř, zelí kysané

Přidat fotografie receptu